Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Valorant

Alle de tre Valorant Challengers Ascension-turneringene spilles foran live-publikum.

Arrangementene starter i slutten av juni.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Riot Games har kunngjort at Valorant Challenges Ascension -turneringene, som vil gi lagene mulighet til å kvalifisere seg til hoveddivisjonen Valorant Champions Tour, vil bli avholdt som fysiske live-arrangementer foran et ekte publikum.

De tre turneringene rundt om i verden, som starter 28. juni og avsluttes 16. juli, skal avgjøre hvilke Challengers lag som går videre til VCT i regionene EMEA, Amerika og Stillehavsregionen.

EMEA-turneringen arrangeres i Berlin, Tyskland, og vil finne sted mellom 30. juni og 16. juli. Turneringen for Nord- og Sør-Amerika arrangeres i Sao Paulo i Brasil mellom 30. juni og 9. juli. Til slutt arrangeres turneringen for Stillehavsregionen i Bangkok i Thailand mellom 28. juni og 9. juli.

Vinnerne av hver turnering vil kvalifisere seg til sine respektive internasjonale ligaer for 2024-sesongen.

Valorant

Relaterte tekster

0
ValorantScore

Valorant

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med Valorant forsøker Riot Games å ta opp kampen mot både CS:GO og Overwatch, men spillet mangler det lille ekstra ved lansering for å sikre seieren.Loading next content