Norsk
Gamereactor
nyheter

Alle eldre WWE 2K-spill er fjernet fra de digitale butikkene

Kun WWE 2K22 og WWE 2K Battlegrounds er nå tilgjengelige digitalt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Årlige lanseringer av sportsspill kan tære en del på budsjettet hvis man alltid skal ha det nyeste innholdet så snart det er tilgjengelig. Omvendt kan det være mye penger å spare hvis man er tålmodig, da eldre sportstitler ofte selges til veldig lave priser når de nye titlene inntar butikkhyllene.

Dessverre er det ikke alltid like lett å spare penger på sportstitler digitalt. Mange utviklere fjerner nemlig tidligere lanseringer fra digitale butikksider når nye titler blir tilgjengelige, og det går nå også utover en rekke spill i Wrestling-serien WWE 2K.

VGC rapporterer at WWE 2K17, 2K18, 2K19 og 2K20 ikke lenger kan fås på de digitale butikkene verken på PC eller konsoll. Dermed er det kun spillene WWE 2K22 og WWE 2K Battlegrounds som er tilgjengelige digitalt (det kom aldri noe WWE 2K21).

Fjerningen av eldre titler i serien er nok først og fremst et forsøk på å "tvinge" spillere til å kjøpe de siste utgavene til en høyere pris, selv om utløpte lisenser også kan være en medvirkende årsak.

Alle eldre WWE 2K-spill er fjernet fra de digitale butikkene


Loading next content