Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Alle vil stoppe Microsoft fra å kjøpe Activision

Flere partier er bekymret for den planlagte avtalen på 68,7 milliarder dollar.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har vært mange rykter rundt Microsofts planlagte oppkjøp av Activision Blizzard. Så mye at både offentlig og privat sektor har diskutert risikoen for en monopolisert situasjon. En av de siste antitrust-søksmålene anlagt av private parter mot Microsoft har blitt avvist av en føderal dommer ved navn Jacqueline Corley i San Francisco. Hun skrev følgende:

"Saksøkernes generelle påstand om at fusjonen kan føre til høyere priser, mindre innovasjon, mindre kreativitet, mindre forbrukervalg, redusert produksjon og andre potensielle konkurransehemmende effekter er utilstrekkelig".

Saksøkerne har fått 20 dager på seg til å fikse feilene i det opprinnelige søksmålet. Dette har ingenting å gjøre med U.S. Federal Trade Commissions forsøk på å hindre avtalen i å gå gjennom før den forventes å bli ferdigstilt i juni 2023.

Du kan lese mer om dette her.

Alle vil stoppe Microsoft fra å kjøpe Activision


Loading next content