Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Go

Alola inntar Pokémon Go i morgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går var den årlige Pokémon Day og i den forbindelse hadde The Pokémon Company litt nytt å dele. Selv om annonseringen av 9. generasjon lett er den største nyheten fra gårsdagens event, var det en ny annonsering for Niantics Pokémon Go også.

I en kort teasertrailer ble det avslørt at 7. generasjon inntar det populære mobilspillet i morgen, 1. mars, med introduksjonen av en ny sesong inspirert av den tropiske regionen Alola.

Selv om det allerede er noen få pokémon fra 7. generasjon tilgjengelig i spillet i dag, er denne sesongen satt til å bringe en rekke andre 7. generasjons pokémon for trenere å jakte på og fange. Dette inkluderer de tre startene fra regionen: Rowlett, Litten og Popplio, samt noen få andre skapninger som har blitt teaset, inkludert Pikipek, Rockruff og den legendariske Tapu Koko.

Pokémon Go

Relaterte tekster

6
Pokémon GoScore

Pokémon Go

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Terje tok jobben med å anmelde det største sensasjonsspillet vi har sett i nyere tid, kanskje noen sinne. Men er egentlig Pokémon Go så bra som populariteten antyder?

0
Alola inntar Pokémon Go i morgen

Alola inntar Pokémon Go i morgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I går var den årlige Pokémon Day og i den forbindelse hadde The Pokémon Company litt nytt å dele. Selv om annonseringen av 9. generasjon lett er den største nyheten fra...Loading next content