Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Alt du må vite om Evil Genius 2: World Domination

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Etter fem år under radaren annonserte Rebellion i 2019 at de ønsket å gi oss sjansen til å bli en ond hersker over verden igjen med en oppfølger til 2004s Evil Genius. Nå er det bare en uke til det som passende nok heter Evil Genius 2: World Domination lanseres, for den 30. mars får vi velge vår mesterhjerne, bygge en fryktinngytende base, terrorisere undersåttene våre og selvsagt forsøke å fullføre verdens beste plan for å få verdensherredømme. Om dette høres ut som noe for deg kan du få enda mer informasjon i videoen under.

HQ
Evil Genius 2: World Domination

Her på Gamereactor inngår vi av og til en avtale med en partner om å lage en eller flere informative videoer om et bestemt produkt. Dette betyr at videoen her produseres i samsvar med Gamereactor-teamet, er sponset, og det kan du lese mer om ved å klikke på lenken over.

Relaterte teksterLoading next content