Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Apex Legends

Alt du trenger å vite om Apex Legends' Ballistic i én trailer

Sesong 17s nye spillbare karakter virker som om han kan bli mange spilleres nye favoritt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Respawn følger vanligvis den samme oppskriften når de varmer opp til starten av en ny sesong i Apex Legends. Det starter med en animert kortfilm, deretter hinter en såkalt lanseringstrailer hva som kommer før en gameplaytrailer gir en rask oversikt over de kommende inkluderingene og endringene. Den fjerde videoen er vanligvis en karaktertrailer som beskriver den nye deltakerens evner. Sesong 17s versjon følger for det meste samme prosedyre.

Jeg sier for det meste, fordi fortelleren i Ballistics karaktertrailer er ... mindre formell enn vi er vant til, ettersom hans tidligere butler er den som bekrefter at den eldre herren kan bære tre våpen, overopphete fiendens våpen og til slutt: gi lagkameratene ubegrenset ammunisjon og raskere omlading ved å aktivere ultimaten.

HQ
Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content