Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
ARTIKKEL - SPONSET INNHOLD

Alt du trenger å vite om Street Fighter 6

Capcoms kampspillserie kommer tilbake i begynnelsen av juni, og du kan enkelt holde deg oppdatert på alt om Street Fighter 6 med denne praktiske artikkelen...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er få spillserier i historien som er like historiske og ikoniske som Street Fighter. Enten det er på moderne konsoller og datamaskiner eller i arkader rundt om i verden, har alle spillere et godt minne om å spille en av de mange titlene som utgjør denne kampklassikeren. Fra og med juni i år vil det bli skapt mange nye minner, når Capcom lanserer den sjette hoveddelen av Street Fighter-serien, og i forkant av denne store lanseringen har vi satt sammen denne artikkelen slik at du er kjent med alt om Street Fighter 6.

Hva er Street Fighter 6?


Street Fighter 6 bygger på mer enn tre tiår med ekspertise innen kampspill, og ser ut til å bli den neste utviklingen av den elskede serien. Ved hjelp av Capcoms RE Engine vil denne tittelen tilby flere spillmoduser og en voksende rollebesetning av fightere, hver med sin egen unike stil. Spillet vil også inneholde et forbedret kampsystem som dreier seg om tre kontrolltyper, Classic, Modern og Dynamic, som hver er skreddersydd for spillere med forskjellige ferdighetsnivåer.

I samme ånd som Street Fighter 6 er et moderne kampspill, har tittelen også sanntidskommentarer for å forbedre og gjøre kampene dine enda mer spennende, samt et Drive Gauge-system som krever at du administrerer ressursene dine for å vinne.

HQ

Hva er World Tour, Street Fighter 6-historiemodusen?


Mens det har vært mange Street Fighter-titler tidligere, vil Street Fighter 6 introdusere en hovedhistorie som dreier seg om din egen fighter. Du vil fortsatt møte og samhandle med de elskede karakterene fra hele verden, men i denne modusen vil du lage din egen avatar og ta til gatene i Metro City og utover for å lære kampteknikker og stiler fra de aller beste krigerne Street Fighter-universet har å tilby. Denne enspillermodusen kalles ganske enkelt World Tour og er en av de tre store spillmodusene som utgjør Street Fighter 6-tilbudet.

HQ

Hva er Fighting Ground?


Hvis World Tour er enkeltspillerens historiemodus, hva er egentlig Fighting Ground, spør du? Dette er modusen som Street Fighter 6 vil spenne musklene med, hvis du vil. Her finner du den utviklede kamppakken og alle modusene som utgjorde Street Fighter V.

Alle som ønsker å utfordre en venn vil føle seg hjemme her, ettersom One on One-kampene tilbyr underholdende sjangerledende kamper, men hvis du leter etter noe litt annerledes, tilbyr Extreme Battle-modusen farer langs banen og spennende nye regler for å spille med venner på en avslappet måte, mens Ranked åpner dørene til mer konkurransepregede kamper.

Fighting Ground vil også by på enspillerutfordringer. I arkadeseksjonen kan du kle deg ut som en av de mange ikoniske karakterene og ta på deg en rekke CPU-motstandere for å oppleve hver karakters historie og låse opp unike kunstverk for å markere denne reisen.

For alle som ønsker å lære seg Street Fighter 6, er Fighting Ground også stedet å gå for opplæring og tips om hvordan du mestrer den bredere og mer varierte kamppakken som er tilgjengelig. Og fordi Street Fighter 6 tilbyr crossplay mellom PC, PlayStation og Xbox, kan du til og med slå deg sammen eller møte venner på nettet i Fighting Ground via Battle Hub.

Street Fighter 6
Street Fighter 6Street Fighter 6

Hva er Battle Hub?

Selv om Fighting Ground har onlinefunksjoner, er Battle Hub inngangsporten til den større onlineverdenen til Street Fighter. Det er her du kan forlate det de lokale kampene og enkeltspilleren kan tilby, og bruke talentene og ferdighetene dine til å skape deg et navn på topplister og rangeringer over hele verden.

Med din personlige avatar kan du konkurrere i klassiske, retro Capcom-opplevelser i arkadestil, konkurrere mot andre spilleres avatarer og bli med i det forbedrede Capcom Fighters Network for å opprette eller bli med i klaner med venner, samt delta i arrangementer og turneringer.

Du kan også besøke Hub Goods Shop i Battle Hub for å få ny kosmetikk og gjenstander for å utstyre og endre utseendet til avataren din, og noen av gjenstandene er mildt sagt rare og virkelig fantastiske.

Hvilke Street Fighter-karakterer kommer til å være tilgjengelige i Street Fighter 6?


Mens avatarer er veldig viktige i Street Fighter 6s mange forskjellige spillmoduser, vil de som ønsker å omfavne tradisjonen og kle seg ut som noen av seriens mest ikoniske karakterer, kunne gjøre det igjen i denne delen.

Street Fighter 6 lanseres med 18 fightere, inkludert Street Fighter-legender som Ryu, Chun-Li, Ken, E. Honda, Zangief og Cammy. Honda, Zangief, Cammy og mange flere, og Street Fighter 6 vil bli utvidet i fremtiden med flere karakterer utgitt som tillegg etter lanseringen. Så hvis favorittkarakteren din ikke er på listen, ikke bekymre deg, for de kan dukke opp senere, slik tilfellet er med A.K.I., Rashid, Ed og Akuma, som alle debuterer i løpet av det første året.

HQ

Når lanseres Street Fighter 6 til de forskjellige plattformene?


Nå som du vet all denne informasjonen, lurer du sikkert på når du kan hoppe inn og starte reisen med Street Fighter 6? Capcom lanserer spillet 2. juni 2023 for PC, Playstation 4 & 5 og Xbox Series S/X, og hvis du vil få en smakebit før det, kan du dykke inn i demoen for Street Fighter 6, som for øyeblikket er tilgjengelig på alle plattformer.

Street Fighter 6
HQ

Relaterte tekster

1
Street Fighter 6Score

Street Fighter 6

ANMELDELSE. Skrevet av Michael Breien

Velkommen, nye spillere! Alle er invitert til lanseringen av slåssespillsjangerens nye standard.Loading next content