Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Apex Legends

Alt om Apex Legends' Vantage vist frem i trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Både en og to trailere har allerede gitt oss glimt av hva Apex Legends' kommende legende, Vantage, vil la oss gjøre, men nå er det tid for en mer detaljert kikk.

I kjent stil har Respawn gitt oss en trailer som utelukkende viser hva Vantage kan finne på når hun kommer til Apex Legends i spillets fjortende sesong neste uke. Dermed vet vi med sikkerhet at fiender alltid markeres i kikkersiktet til skarpskytterriflen hennes, at hun kan bruke flaggermusen Echo til å komme seg lynraskt til andre steder og at Ultimaten hennes lar oss markere flere fiender samtidig slik at de tar stadig mer skade for hvert skudd.

HQ
Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content