Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 4

Alt om Call of Duty: Black Ops 4s Operation Spectre Rising

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De siste dagene har Activision og Treyarch i kjent stil varmet opp til avdukingen av en ny utvidelse til Call of Duty: Black Ops 4 med noen ertende videoklipp, og i kveld vet vi akkurat hva som venter.

Som forventet vil det som kalles Operation Spectre Rising starte på PlayStation 4 i morgen. Med det navnet bør det ikke komme som et sjokk at den nye Specialisten er Spectre fra Black Ops III med noen nye ferdigheter. Denne gangen kan han kaste røykgranater som bare han kan se gjennom og innta tredjepersons perspektiv når han drar ut sitt flott sverd for å slakte alle i nærheten.

Blackoutkartet vil også gjennomgå noen veldig nevneverdige endringer, for Wetworks har blitt oversvømt på grunn av at demningen forsvant på eksplosivt vis. Dermed kan vi forvente en god del kamper under vann, på båter, i helikoptere og på mindre landområder. Alcatraz får på sin side flere dører, sprengte vegger og lignende for å forhindre at det blir like mange tilfeller av at vi har løpt oss inn i en blindvei når sirkelen krymper.

I multiplayeren kan vi glede oss til tre nye kart (eller, ett er "gammelt" siden det er WMD fra Black Ops) og at Hacienda får en Twilight-utgave. Samtidig er både Prop Hunt og Capture the Flag tilbake, mens vi som vanlig kan forvente nye våpen, skins, War Paints og mer.

Når det kommer til Zombier venter det tre nye Gauntlets, inkluderingen av Tigershark LMGen i Mystery Boxes og at den nye Classic Elixir Restock-funksjonen gjør slik at vi aldri går tom for eliksirer.

Du kan lese mer dyptgående detaljer om alt dette her, og se noe av det mest nevneverdige i traileren under.

HQ
Call of Duty: Black Ops 4
Call of Duty: Black Ops 4

Relaterte tekster

4
Call of Duty: Black Ops 4Score

Call of Duty: Black Ops 4

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik brukte å være en stor fan av serien, men falt av etter hvert. Nå har Black Ops 4 trukket han så hardt tilbake at vi frykter han har fått whiplash.

0
Eunited vinner 2019 CWL-finalen

Eunited vinner 2019 CWL-finalen

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Den første CWL-finalen noen sinne sluttet i Miami på søndag. Her hadde 16 lag kjempet om en bit av kaken. finalekampen var mellom Eunited og Gen.G. Over to tre-timers...Loading next content