Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hitman 3

Alt om Hitman 3s Freelancer-modus

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I starten av måneden fikk vi endelig vite lanseringsdatoen for Hitman 3s spennende Freelancer-modus og at det vil være en lukket test i november. Siden sistnevnte nå nærmer seg er det tid for å vise hva modusen faktisk går ut på.

Dette gjør danskene i IO Interactive med en nesten ti minutter lang gameplayvideo hvor de forklarer det grunnleggende konseptet om å drepe fire utvalgte mål uten å dø mens man stadig prøver å skaffe seg bedre utstyr, spesielle fiender, hvordan ulike oppdrag er ment for forskjellige spillertyper, måter du kan oppgradere safehouset ditt på, hva som skjer om du dør og enkelt sagt det meste du bør vite om Freelancer når den kan lastes ned fra og med 26. januar.

HQ
Hitman 3

Relaterte tekster

9
Hitman 3Score

Hitman 3

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Å avslutte en trilogi er aldri lett, så at Agent 47 klarer det er veldig gledelig. Selv om IO Interactive har gått for det ekstremt trygge...

0
Alt om Hitman 3s Freelancer-modus

Alt om Hitman 3s Freelancer-modus

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I starten av måneden fikk vi endelig vite lanseringsdatoen for Hitman 3s spennende Freelancer-modus og at det vil være en lukket test i november. Siden sistnevnte nå...Loading next content