Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Marvel's Avengers

Alt om Raidet, Spider-Man og mer i Marvel's Avengers 2.2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Square Enix annonserte den store 2.2-oppdateringen til Marvel's Avengers tidligere denne måneden lovet de å fortelle mer om Spider-Man, spillets første Raid, forbedringer av oppgraderingssystemet og mer nærmere lanseringen den 30. november. I kveld har vi fått den.

Som lovet har utviklerne gitt oss en tolv minutter lang War Table-sending hvor vi blant annet får en nærmere titt på Discordant Sound-Raidet og de nye fiendene og mekanikkene i det, se hvordan utstyr vil kunne oppgraderes mer enn ti ganger og opp til Power Level 175, mer om hva Spider-Man kan gjøre på PlayStation 4 og PlayStation 5, en detaljert forklaring av det Lootboks-lignende Shipments-systemet og litt annet småtteri som følger med i morgendagens 2.2-oppdatering. Du kan se dette i videoen under.

HQ
Marvel's Avengers

Relaterte tekster

0
Marvel's AvengersScore

Marvel's Avengers

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Historien er en av de beste i Marvel-universet og kampsystemet er glimrende, men dessverre holdes spillet litt tilbake av lootsystemet, lite variasjon og tekniske problemer.Loading next content