Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Guitar Hero: World Tour

Alt passer til Guitar Hero 4

Du trenger ikke ørten trommesett likevel

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På Activisions pressekonferanse under E3 kunne Neversoft-mann Brian Bright avsløre at selv instrumenter som ikke opprinnelig er utviklet av RedOctane, (les: de til Rock Band) vil kunne brukes til Guitar Hero World Tour, skriver Gamespot.

I tillegg til å nevne en spesiell inngang bak på trommesettet som tillater ubegrenset tilkobling av MIDI-instrumenter (du kan bruke MIDI-keyboardet ditt som trommer i Guitar Hero 4), fortalte han også til fremmøtt presse at Guitar Hero World Tour tilpasser seg at Rock Band-trommene kun har fire knapper, slik at det femte signalet (cymbal nr.2) blir borte eller kommer som en ekstra note på skjermen, alt etter hva som passer best med sangen.

Hva denne plutselige sjenerøsiteten kommer av kan vi bare lure på, men selv sier mr. Bright at han synes "det er latterlig å regne med at folk skal ha to eller tre trommesett i stua". Dette er i første omgang kun bekreftet for Xbox 360-versjonen. Det skulle fungere andre vei også, men han turte ikke snakke om Rock Band 2 eller Playstation 3 i det hele tatt.

Guitar Hero: World Tour
Guitar Hero: World Tour
Guitar Hero: World Tour

Relaterte tekster

Guitar Hero World TourScore

Guitar Hero World Tour

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Gitarene får selskap av trommer og vokal i Guitar Hero World Tour, og Jon Cato har spilt til fingrene blør, stemmebåndet er utslitt, og musklene skriker av smerte. Les vår anmeldelse.Loading next content