Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Cult of the Lamb
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter
   Call of Duty: Modern Warfare Remastered

   AM General saksøker Call of Duty-serien

   Bilprodusenten mener at Humveer er en av grunnene til at serien er så populær.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   AM General sine High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle-kjøretøy (bedre kjent som Humvee) er et av de mest velkjente i det amerikanske militæret, og har blitt brukt i utallige filmer, TV-serier og spill gjennom årene. Vi har også sett dem i en rekke spill, deriblant flesteparten av Call of Duty-spillene som har kommet etter Call of Duty 4: Modern Warfare. Nå kan dette skape problemer for utgiveren Activision.

   Reuters kan nemlig melde at AM General nå saksøker selskapet for å ha brukt Humveer i Call of Duty-serien. Som nevnt er det ingen hemmelighet at serien har brukt disse bilene i lang tid. Vi har jo sett dem i både Call of Duty 4: Modern Warfare, Call of Duty: Modern Warfare 2, Call of Duty: Modern Warfare: Mobilized, Call of Duty: Modern Warfare 3, Call of Duty: Black Ops 2, Call of Duty: Ghosts og Call of Duty: Heroes i større eller mindre grad. Jeg tør uansett påstå at AM General kanskje tar litt hardt i når det kommer til påstandene sine.

   De hevder nemlig at en av de største grunnene til at Call of Duty har lyktes er nettopp bruken av disse kjøretøyene. Spillerne skal ha blitt lurt til å tro at AM General låner ut lisensen sin til spillene og/eller er med på utviklingen av dem, noe som visstnok skal øke kvalitetsstempelet betraktelig. Faktisk går de så langt som å si at bruken av Humveer i spillene er et av de viktigste salgspunktene i spillet.

   Nå vet jeg ikke med dere, men personlig synes jeg at påstandene til AM General er helt på jordet. Er det virkelig så mange av dere som ser bak på omslaget eller i beskrivelsen av spillet for å se om det byr på Humvee-sekvenser eller ei? Noen av disse delene av serien er jo for eksempel turret-sekvenser, noe som forumbrukere over hele verden sier er kjedelige og klisjeaktige. Bilprodusenten kan jo uansett kanskje ha en sak med tanke på hvor mye serien har brukt lisensen deres, men vi får se hvordan det hele ender.

   Call of Duty: Modern Warfare Remastered

   Relaterte tekster   Loading next content