Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Amazon's Lord of the Rings

Amazon kunngjør nytt The Lord of the Rings MMO

Det lages for PC og konsoller av New World-utviklerne.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Fikk noen av dere en følelse av å ha lest noe lignende før? Det er fordi Amazon fortalte at de jobbet med et free-to-play MMO i The Lord of the Rings-universet tilbake i 2019 før de kansellerte det to år senere da Tencent ikke ønsket å inngå en ny avtale. Den siste delen er en viktig merknad, da den på en måte forklarer dagens kunngjøring.

HQ

Embracer Group, som kjøpte Middle-earth Enterprises og rettighetene til videospill basert på de litterære The Lord of the Rings-verkene i fjor, har kunngjort at Amazon lager et nytt open-world The Lord of the Rings MMO for PC og "konsoller". Det høres ikke ut som dette er en gjenoppliving av det tidligere nevnte spillet, ettersom pressemeldingen sier at prosjektet er i et tidlig stadie av produksjonen, så vi må sannsynligvis vente en stund for å se det i aksjon.

Likevel er det verdt å nevne at dette spillet utvikles av New World-utviklerne i Amazon Games Orange County, så det kan muligens gi oss en ide om hva som venter.

Amazon's Lord of the Rings

Relaterte teksterLoading next content