Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

AMDs 16GB-grafikkkort blir billigere enn Nvidias RTX 2080

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Lisa Su, CEO for AMD fremførte den innledende presentasjonen på CES hvor fokuset var på +60FPS gaming i 2160p, 240Hz oppdateringsrater, og den splitter nye 7nm prosessorteknologien. Her avduket hun også 2. generasjons Vega-kortet - Radeon VII.

Spesielt designere og skapere kommer til å legge merke til forbedringene, med 27% mer ytelse i Blender og 29% mer i Premiere sammenlignet med RX Vega 64. Spiller du på PC kommer du også til å dra nytte av den ekstra kraften og AMD sitt fokus på esport. 25% flere FPS i Fortnite og 35% flere i Battlefield V er blant forbedringene vi har å se frem til.

Kortet er allerede mulig å skaffe seg via et par utvalgte forhåndsbygde maskiner som Alienware Area 51 Threadripper Edition.

AMDs 16GB-grafikkkort blir billigere enn Nvidias RTX 2080

Veiledende pris ligger på $699 USD sammenlignet med de $799 en måtte ut med for Nvidias RTX 2080 da det kom ut.

Kortet kan skilte med 16GB HBM2-minne, og en båndbredde på en terrabyte per sekund.
AMD slenger også en bråte spill med på kjøpet, som også ble brukt for +60FPS 2160p-demonstrasjonene inkludert The Division 2 og Devil May Cry 5 - (Resident Evil 2 RM ble nevnt men ble ikke vist frem).

Til slutt, spesifikasjonene slik vi kjenner de (med forbehold om at det kan komme oppdateringer):

-60 compute units
-3840 stream processors running at up to 1.8GHz
-16GB of HBM2 memory
-1 TB/s memory bandwidth
-4,096-bit memory interface

Det er gledelig å se at AMD igjen har tatt opp kampen mot Nvidia, og det blir spennende å se hva som utarter seg fremover.Loading next content