Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Amnesia: A Machine for Pigs

Amnesia: A Machine for Pigs er forsinket

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Frictional Games kan fortelle at oppfølgeren til et av de mest populære skrekkspillene i nyere tid har blitt forsinket. Planen var å slippe Amnesia: A Machine for Pigs i løpet av det andre kvartalet i år, men det ser ikke ut til å holde.

De forsikrer fansen om at det jobbes for fullt, og de sier samtidig at et forsinket spill blir bra til slutt, men et fremskyndet spill er dårlig for alltid.

Frictional Games forum skriver selskapets Jens Nilsson følgende:

"We know we will not make Q2, we also know when the game will be ready for launch. We have not set the exact day yet. You can however make good use of the weather outside this summer and look forward to gaming with the piggies as the summer comes to an end."

Det blir altså en eller annen gang etter sommeren.

Amnesia: A Machine for Pigs

Relaterte tekster

Amnesia: A Machine for PigsScore

Amnesia: A Machine for Pigs

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Vil Amnesia igjen gi oss en fryktinngytende og atmosfærisk opplevelse, eller er det bare en svinesti av kjedsomhet? David har mannet seg opp og testet Amnesia...

4
Amnesia: A Machine for Pigs er forsinket

Amnesia: A Machine for Pigs er forsinket

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Frictional Games kan fortelle at oppfølgeren til et av de mest populære skrekkspillene i nyere tid har blitt forsinket. Planen var å slippe Amnesia: A Machine for Pigs i...Loading next content