Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Amnesia: The Bunker

Amnesia: The Bunker viser realisme, tilgjengelighet og gjenspillbarhet

Frictional Games har hentet inspirasjon fra simulatorer, spill med dynamisk vanskelighetsgrad og rogue-likes.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fredrik Olsson hadde dessverre dårlige nyheter om Amnesia: The Bunker da han gikk foran kameraet tidligere denne måneden. Det er heldigvis ikke tilfelle i dag. Snarere tvert imot.

Frictional Games har sluppet en ny video der Olsson viser frem og forklarer tre viktige aspekter ved Amnesia: The Bunker. Det første er eksperimentering. Dette er i bunn og grunn det studioet har snakket om helt fra begynnelsen av, ettersom det er hvordan denne delen av serien vil bli mer som en "immersive sim" der vi vil kunne kombinere og gjøre ting som vil reagere realistisk. Så har vi vanskelighetsgrader. Disse valgene vil være svært enkle ved lanseringen siden vi bare kan velge mellom lett, middels og vanskelig, der hver av dem justerer hvor lenge generatorene varer, hvor aggressivt monstret er, antall lagringspunkter og lignende. Etter lanseringen får vi flere alternativer takket være en oppdatering som inkluderer en enda høyere vanskelighetsgrad og en vi kan tilpasse selv. Til slutt har vi gjenspillbarheten, der Olsson forklarer at monsteret, ressursene, plasseringen av gjenstander, koder og annet vil være forskjellig for hver gjennomspilling.

Avslutningsvis gjentas det at Amnesia: The Bunker lanseres 6. juni, så ikke forvent flere forsinkelser.

HQ
Amnesia: The Bunker

Relaterte tekster

1
Amnesia: The BunkerScore

Amnesia: The Bunker

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrick har tatt en tidsmaskin tilbake til første verdenskrig, men ikke for å kjempe mot tyskere eller andre nasjoner. Det ga virkelig mersmak.Loading next content