Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Soul Calibur VI

Amy kommer endelig til Soul Calibur VI

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Om du etter hvert har begynt å trøtne på å sparke rumpene til Sigfried, Mitsurugi og Taki så har Bandai Namco en gledesnyhet til deg! Det er nemlig fan-favoritten Amy som er neste slåsskjempe ut til Soul Calibur VI!

Amy gjorde sin debut i 2005, nærmere bestemt i Soul Calibur III - og er den tredje figuren som er inkludert i sesongpasset etter 2B (fra Nier: Automata) og Tira (som ikke er direkte upopulær selv).

Vi har ikke fått en endelig dato, men hun kommer etter sigende "snart", og for å gjøre ventetiden kortere har Bandai Namco gitt oss en trailer du kan se under:

HQ

Relaterte tekster

1
Soul Calibur VIScore

Soul Calibur VI

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Har Soul Calibur-serien hatt godt av den lange pausen? Og er Soul Calibur VI en verdig avslutning på franchisen? Peter har bevæpnet seg og tatt steget ut i arenaen for å finne ut av det!

0
Sånn ser Amy ut i Soul Calibur VI

Sånn ser Amy ut i Soul Calibur VI

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I går kunne Odd Karsten informere oss om at Soul Calibur-veteranen Amy er på vei til Soul Calibur VI som en DLC-figur via spillets sesongpass. Og i dag har spillets...Loading next content