Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

Andrzej Sapkowski besøker CD Projekt Reds hovedkvarter

Forfatteren har vært kjent som svært kritisk til videospillene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Andrzej Sapkowski og CD Projekt Red er elsket av The Witcher-fans. I to forskjellige medier brakte de karakteren Geralt of Rivia til live, men de to er ikke kjent for å komme overens med hverandre.

Sapkowski prøvde til og med å saksøke spillutvikleren etter å ha trodd at han ble villedet til å selge rettighetene til IP-en sin for et engangsbeløp. Da spillene ble verdensomspennende suksesser fikk dermed ikke Sapkowski royaltybetalinger.

Det ser imidlertid ut til at alt dette er vann under broen nå, ettersom forfatteren har besøkt CD Projekt Reds hovedkvarter. Med flere Witcher-spill på vei, som vil være uten Geralt, er det mulig at utvikleren søkte noen råd om hvordan man kan fortsette med verdenen og IPen uten White Wolf.

Uansett er det godt å se to viktige deler av The Witchers suksess jobbe sammen.

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterte tekster

4
The Witcher 3: Blood and WineScore

The Witcher 3: Blood and Wine

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Den siste utvidelsen til storspillet The Witcher 3: Wild Hunt er her, med enda vakrere omgivelser enn tidligere. Vi sendte Robin på vinsmaking i Toussaint...

2
The Witcher 3 - Hearts of StoneScore

The Witcher 3 - Hearts of Stone

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

CD Projekt Red sparer ikke på kruttet i den første skikkelige utvidelsen til The Witcher 3: Wild Hunt. Vi har testet Hearts of Stone...Loading next content