Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft

Angry Birds inntar Minecraft

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mojang er ikke fremmed for å inkludere andre franchiser i sandkassen sin. Siden utgivelsen i 2011 har vi møtt både Sonic, Roblox og til og med PUBG. Nå har det Microsoft-eide studioet og Rovio Entertainment slått seg sammen for å lage en DLC-pakke med spillverdenens mest populære fugler. Med sine 200 millioner aktive spillere er Angry Birds et av de mest populære mobilspillene gjennom tidene, og nå blir de med i tidenes mest solgte spill også.

I Minecraft Angry Birds DLC får man spille som Red, den røde fuglen og hovedpersonen i franchisen, og alle som har spilt Angry Birds vet selvfølgelig at det er grisene som hele tiden ødelegger fuglenes bekymringsløse tilværelse. Nå også. Grisene har både stjålet egg og bortført andre fugler, og det er opp til Red å få kontroll på situasjonen. Underveis vil du kunne låse opp kjente allierte fjærkre, som Bomb, Chuck og Stella. Disse vil da kunne bistå i den siste kampen mot Pig King.

DLCen som nå er tilgjengelig på Minecraft Marketplace inkluderer også en "Classic Mode", som kort forklart er det originale Angry Birds-spillet bare i 3D. Ti ekstra skins og noen andre godbiter er også inkludert i pakken, og akkurat som med tidligere DLCer er denne kun tilgjengelig for Bedrock Edition av Minecraft.

Minecraft

Relaterte tekster

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...Loading next content