Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
NBA 2K15

Ansiktsskanning i NBA 2K15 gir groteske resultater

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En av funksjonene i det kommende NBA 2K15 (slippes på fredag) er muligheten til å skanne ditt eget ansikt med Playstation Camera eller Kinect for å få fjeset ditt på en spiller ute på parketten. Funksjonen ser imidlertid ikke ut til å fungere like godt for alle selv om mange har fått gode resultater.

En hel haug med mer eller mindre groteske ansiktsbilder har blitt postet på Neogaf-forumet, og noen av dem kan du se her:

NBA 2K15
NBA 2K15NBA 2K15
NBA 2K15
NBA 2K15NBA 2K15

Relaterte tekster

1
Her er systemkravene til NBA 2K15

Her er systemkravene til NBA 2K15

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

I natt norsk tid publiserte endelig Visual Concepts systemkravene til PC-versjonen av det kommende NBA 2K15, som skal lanseres den 10. oktober. Samtidig viste de det...

1
Svulstig trailer for NBA 2K15

Svulstig trailer for NBA 2K15

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Visual Concepts har levert solide basketspill i en årrekke, og ett av aspektene de gjør bedre enn mange andre er presentasjonen. Dette pleier å gjenspeiles i trailerne,...Loading next content