Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

AOC introduserer sine P3 profesjonelle skjermer med innebygd kamera

Fokusert på videosamtaler og forretningskommunikasjon, har serien flere modeller med innebygde webkameraer fra 2 til 5 megapiksler.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Skjermspesialisten AOC har avduket den nye P3-serien med profesjonelle skjermer, med syv forskjellige modeller i tre størrelser (24", 27" og 34"). Alle har IPS-paneler og 178-graders synsvinkler, men det som skiller dem fra andre modeller er at hver har et innebygd webkamera, med bildekvalitet fra 2 MP til 5MP.

AOC introduserer sine P3 profesjonelle skjermer med innebygd kamera

Det er ikke en veldig attraktiv oppløsning for streamere og spillrelaterte innholdsskapere, men det er heller ikke intensjonen, ettersom merket ønsker å fokusere på å tilby profesjonelle løsninger med disse modellene. Det er tre forskjellige kategorier (QW, CV og CW), og hver av dem har forskjellige funksjoner og priser, fra 269 til 549 euro. Hvis du trenger mer informasjon om disse skjermene, kan du finne den på den offisielle AOC-nettsiden her.

>bild>

AOC introduserer sine P3 profesjonelle skjermer med innebygd kamera


Loading next content