Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Apex Legends

Apex Legends blir større, øker makslevel og oppfyller skarpskytterdrømmer i trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Man trengte ikke å være den skarpeste kniven i skuffen for å raskt forstå at Apex Legends' neste helt, Vantage, blir noe enhver skarpskytter bør prøve ut når sesong fjorten starter den 9. august, men dagens trailer viser hvorfor.

Som lovet har Respawn gitt oss den første gameplaytraileren for Apex Legends' Hunted-sesong,og det viser seg at Vantage faktisk får opp ganske mye informasjon når vi bruker kikkertsiktet på riflen hennes. I tillegg til dette får vi se noen av måtene King's Canyon endres på, noe som blant annet røper at kartet blir større siden færre områder vil være oversvømt og The Cage og et par andre steder får færre ting å gjemme seg bak. Topp det hele med at maksnivået økes og glimt av nye Battle Pass-skins, så er det bare å glede seg til neste uke.

HQ
Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content