Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Apex Legends

Apex Legends feirer Valentines

Om du er av den romantiske typen har du en del å se frem til denne uka.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Apex Legends har tatt spillverdenen med storm i løpet av den korte uka det har vært ute, ikke bare har det nå greid å få over 25 millioner spillere til å prøve det ut, men utviklerne har også gitt ut en milepælsplan for det første året sitt som våre britiske kolleger har skrevet litt om.

Som CEO for Respawn, Vince Zampella, kunne minne oss på i innlegget sitt på EA sin nettside så kommer den første sesongen i mars sammen med det første "Battle Pass" såvel som flere legender, våpen, stæsj, og mer. Men akkurat nå er det noe som er betraktelig mer presserende, nemlig valentinsdagen! Denne uka får vi i en begrenset periode muligheten til å skaffe stæsj med Valentines-tema, og dere som spiller Apex Legends bør være obs på når mer informasjon kommer om dette.

Har du blitt en del av Apex Legends hærskare med fans enda?

HQ
HQ
Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content