Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Apex Legends Global Series År 3 Split 1 Playoffs arrangeres i London denne helgen

Og nå har Respawn kunngjort tidsplanen for arrangementet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Respawn kunngjorde for noen uker tilbake at Apex Legends Global Series Year 3 Split 1 Playoffs ville bli holdt i London på Copper Box Arena i byen, og at den ville bli holdt mellom 2. og 5. februar. Vel, siden det er førstkommende helg, har utvikleren nå gitt ut en tidsplan for arrangementet.

Vi får beskjed om at gruppespillet vil bli avholdt torsdag og fredag, og at brakettspillet vil bli satt til lørdag, med finalen planlagt til søndag. Når det gjelder de nøyaktige tidspunktene for hvert spill, kan du finne det på blogginnlegget her.

Ellers vil prizing for arrangementet se vinneren gå bort med $ 300.000, med hver posisjon ned til 20th får betydelig mindre fra den totale $ 1 million bassenget.

For å se hvor favorittlaget ditt starter i gruppespillet, kan du også sjekke ut grafikken nedenfor for alle gruppedetaljene.

Apex Legends

Når det gjelder å se arrangementet, kan du fange det her.

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content