Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Apex Legends Global Series nærmer seg slutten

TSM stakk av med den største premien i LAN-historien.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Apex Legends Global Series eller ALGS er over, og TSM stakk av med hovedpremien. Men alle lagene som deltok i Match Point Finals, stakk av med en del av premiepotten på to millioner dollar.

Det er det tredje og siste LAN-arrangementet i konkurranseåret, som arrangeres på Resorts World Arena i Birmingham. TSM klarte å vinne tre seire på rad i Match Point Finals. Nord-Amerikas lag fortsetter å dominere i Battle Royale-spillet.

OpTic Gaming fikk andreplassen og 320 000 dollar. BLCKHVND sikret tredjeplassen og imponerende 210 000 dollar. The Dojo kom på fjerdeplass, og femteplassen ble sikret av LG Chivas. Alle de 20 beste lagene tjente minst en god del penger, med $ 18,000 XNUMX som den laveste gevinsten i premiepotten.

Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content