Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Apex Legends Global Series Split 1-sluttspillet arrangeres i Los Angeles

Arrangementet vil bli avholdt i begynnelsen av mai.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Respawn har kunngjort vertsarena og sted for den kommende Apex Legends Global Series Year 4 Split 1 Playoffs. Arrangementet vil bringe de 40 beste lagene fra hele verden til Los Angeles for å konkurrere på Galen Center om en del av premiepotten på 1 million dollar og noen nyttige poeng for å sikre kvalifisering til Championship på slutten av året.

Formatet innebærer at alle de 40 lagene som deltar, konkurrerer i gruppespillet og bracketfasen. De 20 beste lagene går videre til Match Point Finals, som arrangeres på turneringens siste dag, 5. mai.

Hvis du har planer om å delta på dette arrangementet, har Respawn opplyst at billettene til turneringen vil bli lagt ut for salg allerede fredag 22. mars.

Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content