Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Apex Legends Mobile

Apex Legends Mobile avslutter kampen og stenger i mai

Respawn har tatt beslutningen om å stenge mobiltittelen på grunn av "omstendigheter utenfor deres kontroll".

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Apex Legends Mobile vil snart forsvinne fra Apple og Androids digitale butikker, har Respawn annonsert i et EA-blogginnlegg. Mindre enn et år etter lanseringen erkjenner det lovende skytespillet at det ikke har levert mengden eller kvaliteten på innholdet som brukerne fortjener.

Selv om det er skuffende, er vi stolte av spillet vi lanserte, er takknemlige for støtten fra Apex Legends-samfunnet, og er sikre på at dette er den riktige avgjørelsen for spillerne.

Spillets innhold og belønninger, samt selve spillapplikasjonen, vil fortsette å fungere til 1. mai, når spillet forsvinner for godt. Men fra nå av vil det ikke lenger være mulig å laste ned spillet eller kjøpe valuta i det.

Det ser ut til at mobiltitler går gjennom en dårlig tid, som for noen uker siden rapporterte Crash Bandicoot: On the Run også nedleggelsen av spillet, og det samme skjedde med The Witcher: Monster Slayer, som kunngjorde nedleggelsen 30. juni

Apex Legends Mobile

Relaterte tekster

0
Apex Legends MobileScore

Apex Legends Mobile

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Vi anmelder mobilutgaven av Respawns populære Battle Royale-spill.Loading next content