Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Apex Legends

Apex Legends setter spiller-rekord på Steam

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om vi stadig hører folk klage over ting i spill som Call of Duty: Warzone, Fortnite og Apex Legends har trioen fortsatt ekstremt mange spillere hver eneste dag, og antallet tar gjerne et byks når en ny sesong starter. I dag har vi fått et nytt eksempel på dette.

Den fjortende sesongen av Apex Legends er nå igang, og folk liker tydeligvis tanken på endringer av King's Canyon, skarpskytteren Vantage og slik. Spillet har nemlig satt en ny personlig rekord for antall spillere samtidig på Steam med 511,676 samtidig tidligere i dag. Dette er første gang Respawns battle royale passerer en halv million, så da gråter nok ikke utviklerne over at det akkurat nå "bare" er rundt 227,000.

Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content