Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Apex Legends

Apex Legends tar oss til månen med Catalyst i sesong 15

Ny kortfilm bekrefter ryktene om nytt kart og viser frem ny helt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De siste dagene har Respawn lagt ut en rekke kryptiske meldinger som åpenbart hintet til at vi snart skulle få vite mer om 15. sesong av Apex Legends. Nå kan moroa begynne.

Det talentfulle studioet har gitt oss en kortfilm kalt Last Hope, og den legger ikke skjul på at ryktene om Apex Legends stemmer. Her gjør det nemlig veldig tydelig at vi helt klart kan glede oss til et nytt kart på månen Cleo, samtidig som at vår venn med blå striper i håret ekstremt sannsynlig er den ryktede personen kalt Catalyst med sine mystiske "Ferrofluid"-ferdigheter når sesongen "Eclipse" starter i november.

Forvent langt mer informasjon om dette når vi får lanseringstraileren på torsdag.

HQ
Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content