Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Apex Legends

Apex Legends-kortfilm viser fortiden til Lifeline og Octane

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Jeg vil påstå at en av grunnene til at få spill klarer å oppnå den samme suksessen og støtten som Overwatch er at de sjelden har et like interessant rollegalleri. Dette er tydeligvis utviklerne i Respawn enige i, for de fortsetter å lage kortfilmer som forteller mer om Apex Legends-universet. Slik får vi vite enda mer om bakgrunnen til de ulike heltene. Her er et nytt eksempel.

Den nyeste episoden av Stories from the Outlands heter Family Business, og selv om den i hovedsak fokuserer på hvorfor og hvordan Ajay "Lifeline" Che ble med i Apex Legends får vi også klare bevis på at Octavio "Octane" Silva tydeligvis alltid har vært full av energi aka sprø.

HQ
Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content