Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

Året på Xbox Live Arcade

Dette året finnes det noe for enhver på Xbox Live Arcade. Vi forteller om tolv lovende spill...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Microsoft satset tungt på Xbox Live Arcade under sin Xbox Spring Showcase i forrige. De viste frem hele tolv lovende titler, og der var det noe for alle. For å hjelpe deg med å planlegge dine fremtidige innkjøp har vi skrevet ned våre inntrykk av alle spillene.

Året på Xbox Live Arcade

Bloodforge
Slippes: Sommer

En illsint kriger blir enda sintere når hans kone blir drept av en gud. Krigeren bestemmer seg for å drepe alt og alle som står i veien for hans hevn. Virker det kjent? Bloodforge føles som God of War ispedd keltisk mytologi. Det ser også veldig ambisiøst ut til å være et Arcade-spill med høy produksjonsverdi, tre ulike våpen, massevis med magi og mye som kan oppgraderes. Man må heller ikke glemme det brutalt lekre designet hvor blodet spruter til alle kanter. Bloodforge lover helt enkelt ganske godt.

Dette er en annonse:
Året på Xbox Live Arcade

Counter-Strike: Global Offensive
Slippes: Vår

Det er mange år siden vi så et nytt Counter-Strike. Til tross for at mye har skjedd siden sist, er den klassiske følelsen fortsatt intakt i det kommende Global Offensive. Valve bryr seg ikke om perks, raske knivangrep og hektiske nærkamper, men fokuserer i stedet på sjangerens grunnstener: Beregne rekylen og være treffsikker for å få inn et velplassert skudd. Hvis du allerede er tilhenger av serien, så er dette et må ha-spill, og er du fortsatt ikke overbevist finnes det mange andre lignende spill på Xbox Live Arcade.

Året på Xbox Live Arcade
Dette er en annonse:

Deadlight
Slippes: Sommer

I Tequila Works kommende Arcade-spill blir The Walking Deads udøde krysset med Limbos livsfarlige gåtespill. Her følger vi Randall som bestemmer seg for å flykte fra et zombieinfisert Seattle på 80-tallet. Akkurat som i andre zombiespill er det mange skytevåpen og dårlig med ammunisjon. Deadlight handler i stedet om å overleve, og ofte er det best å bare løpe så langt beina klarer å bære deg. Tar du en titt på designet forstår du raskt hvordan spillet klarte å sjarmere de besøkende. Det er meningen at Deadlight skal slippes på sommeren, og selv om det ennå ikke er bekreftet så er det meget mulig at det blir én av fire titler i Summer of Arcade 2012.

Året på Xbox Live Arcade

Diabolical Pitch
Slippes: 2012

Når verdens beste baseball-kaster skader armen, våkner han opp i helvetes karneval og blir nødt til å kaste baller på blodtørste maskoter. Det lyder kanskje litt absurd, men dette er hverdagskost for Grasshopper Manufacture. Deres kommende Arcade-spill heter Diabolical Pitch, og blir kun styrt ved hjelp av Kinect-kameraet. Det gjenstår å se hvor lenge det er morsomt å kaste ball, sparke, hoppe og dukke foran TV-skjermen, men vi er i det minste interessert i konseptet.

Året på Xbox Live Arcade

Fable: Heroes
Slippes: Sommer

I tillegg til Fable: The Journey, jobber Lionhead også med et helt nytt eventyr til Xbox Live Arcade som heter Fable: Heroes. Her handler det ikke lenger om rollespill og timelange oppdrag, men heller å herje rundt og gjør Albion utrygg sammen med tre venner. Alle figurene har ulike egenskaper som kan oppgraderes gjennom spillets gang, og områdene er basert på steder og landskap fra tidligere deler i serien. Designet føles lekent siden alle karakterene ser ut som dukker og områdene som dukkehus.

Året på Xbox Live Arcade

Joe Danger: The Movie
Slippes: 2012

Spillverdens høyest elskede våghals er tilbake, og denne gangen prøver han å bli Hollywoods beste stuntmann. I Joe Danger: The Movie lager man sin egen film scene for scene, og du kan regne med å løpe fra kampesteiner, slåss mot dinosaurer og desarmere atomvåpen. Ny flerspiller gir deg også muligheter til å prøve elleville farkoster som jetpack og vannscootere.

Året på Xbox Live Arcade

Minecraft
Slippes: Vår

Minecrafts uendelige muligheter kommer til Xbox Live Arcade, og inneholder alt fra PC-versjonen pluss litt til. En ny treningsmodus lærer opp nybegynnere i spillets grunnprinsipper, og det nye Crafting-systemet gjør det enklere enn noen gang å lage materiale og byggverk. Best av alt er likevel støtten for co-op på delt skjerm, noe som tar det elskede konseptet til nye høyder.

Året på Xbox Live Arcade

Quantum Conundrum
Slippes: Sommer

Vi sier ja takk til et nytt spill fra designeren bak Portal, nemlig Kim Swift. I Quantum Conundrum utforsker vi testkammere hvor det handler om å hoppe mellom ulike dimensjoner for å løse gåter. Er pengeskapet for tungt? Bytt til en dimensjon hvor alt er lettere (og rosa). Går tiden for fort? Bytt til en dimensjon hvor alt går i sakte film. Vi hart kun fått teste et fåtall brett, men vi kan se for oss at Quantum Conundrum kan skinne sterkere enn selv Valves gåteklassiker når man mestrer spillmekanikkene.

Året på Xbox Live Arcade

South Park: Tenorman's Revenge
Slippes: Vår

Microsoft og Other Ocean Interactive samarbeider med skaperne av South Park for å fortelle om den gangen Cartmans stebror stjal harddisken til gjengens Xbox 360. Det blir en reise gjennom tid og rom hvor alt fra aper med fire rumper til en robot med rødt hår venter ungene. Fire personer kan ta del i det todimensjonale plattformeventyret, og det blir nok av sprøe våpen og bosskamper. Det venter altså nok av Sout Park-galskap når Tenorman's Revenge slippes til Xbox Live Arcade i vår.

Året på Xbox Live Arcade

Tony Hawk's Pro Skater HD
Slippes: Sommer

Med en helt ny grafikkmotor og materiale fra de to første spillene i serien ser Tony Hawk's Pro Skater HD ut til å gjøre alt godt igjen etter de siste årenes katastrofale bidrag. Minutter ble fort til timer da jeg satte meg ned med spillet, og tankene gikk til originalspillets avhengighetsskapende poengjakt. Uansett om du er en gammel fan eller bare sugen på adrenalinpumpende arkademoro, så bør du sjekke ut dette spillet til sommeren.

Året på Xbox Live Arcade

Trials Evolution
Slippes: April

Det må ha vært Trials Evolution som ble spilt mest i løpet av Spring Showcase. Journalister, PR-folk og spillutviklere var mildt sagt engasjerte i de timene hvor flerspilleren ble testet, og jeg skammet meg over mine egne pinlige feil på motorsykkelen. Listen med nyheter slutter ikke ved flerspilleren. Evolution byr på en rekke nye spillmodi, og en kraftig brettbygger som utviklerne selv har brukt for å lage mange av spillets brett. Man kan lage en flysimulator eller et førstepersons skytespill hvis man ønsker det. Se på det som Little Big Planet, men med motorsykler og masse eksplosjoner. Dette kan blir vanvittig bra.

Året på Xbox Live Arcade

Wreckateer
Slippes: Sommer

I Wreckateer bruker du Kinect for å ta kontroll over en enorm katapult og slenge avgårde kampesteiner. Konseptet minner litt om Angry Birds, men i stedet for griser angriper du slott som skal jevnes med jorden. I bunn og grunn handler det om å sikte, skyte og styre steinene i luften for å gjøre så stor skade som mulig. Forskjellige steiner med ulike egenskaper kan benyttes på de 60 brettene. På forhånd ser det ut til at Wreckateer skal by på den mest ambisiøse bruken av Kinect i et Arcade-spill så langt.Loading next content