Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 4

Årets Call of Duty vil ha single-player

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Man kan trygt si at Activision ikke akkurat ble superpopulær hos enkelte da de annonserte at Call of Duty: Black Ops 4 ikke ville ha en tradisjonell historiemodus i fjor, og de gjorde ikke saken bedre da de nektet å kommentere om fremtidige spill i serien vil følge samme oppskrift. I natt kunne de dog gi godt nytt til dere som savner en single-player i Black Ops 4.

HQ

For selv om selskapets ansatte fikk dårlige nyheter under nattens investormøte var det godt nytt for historie-elskerne der ute. Rob Kostich kunne nemlig kunngjøre at årets Call of Duty-spill vil ha en helt ny kampanjemodus, en stor multiplayerdel og en morsom samarbeidsmodus. Utenom det fikk vi bare vi at spillet visstnok vil appellere til både gamle og nye fans ved å ta noen nye steg for franchisen samtidig som det holder på noen av de viktigste røttene i seriens historie. Tolk det som du vil...

I tillegg vet vi jo at det er Infinity Ward sin tur, så det er ikke rart at det går rykter om Call of Duty: Modern Warfare 4. Nå får vi bare se om ryktene stemmer, og om battle royale går under multiplayer eller om de meget usannsynlig dropper det.

Call of Duty: Modern Warfare 4

Relaterte teksterLoading next content