Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Armored Core VI: Fires of Rubicon

Armored Core VI: Fires of Rubicon avslører PC-krav

Hvis du er villig til å klare deg uten raytracing, trenger du ikke noe stort beist for å kjøre dette spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

FromSoftware har nettopp avslørt PC-spesifikasjonene for Armored Core VI: Fires of Rubicon, og gir oss to tabeller som viser hva du trenger for å kjøre spillet med raytracing på og av.

Uansett om du kjører på minimum eller anbefalt, med raytracing på eller av, trenger du minst 12 GB RAM og 60 GB lagringsplass for å kjøre Armored Core VI: Fires of Rubicon. Interessant nok står det ikke noe om at denne lagringsplassen må være på en SSD. Dessuten er raytracing bare tilgjengelig i garasjeområdet, så du trenger ikke bekymre deg for å gå glipp av bedre grafikk i hele spillet.

Ellers er ikke spesifikasjonene for krevende. Så lenge du har 8 GB VRAM for ray tracing og 4 GB hvis du ikke vil ha det alternativet, kombinert med en halvgod prosessor, bør det gå bra. Ta en titt på hele listen nedenfor, og gi oss beskjed om hvilke innstillinger du vil kjøre Armored Core VI på.

Armored Core VI: Fires of Rubicon

Relaterte tekster

0
Armored Core VI: Fires of RubiconScore

Armored Core VI: Fires of Rubicon

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

FromSoftwares nyeste tittel serverer mech-action som kjører så hardt at det lukter brent i hele bygda. Ruben har tatt turen til Rubicon!Loading next content