Norsk
Gamereactor
nyheter
Army of the Dead

Army of the Deads animasjonsserie har stoppet opp

Zack Snyder har gitt et par oppdateringer om Army of the Dead-universet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Zack Snyders Army of the Dead var en actionfylt hit for Netflix, noe som selvfølgelig betydde at streameren forberedte seg på å lage en animert spin-off-serie og en oppfølger. Det ser imidlertid ut til at arbeidet med å utvide Army of the Dead-universet kan ha stoppet opp.

HQ

Da han snakket om The Nerd Queens podcast sa Snyder at det er en " liten stopp" på den animerte prequelen, med tittelen Lost Vegas. Premisset for serien er at den vil fokusere på Las Vegas i de tidlige dagene av zombieutbruddet. Snyder sier imidlertid at "av tekniske årsaker gikk det litt av skinnene."

Oppfølgeren til Army of the Dead kan også være litt død i vannet, for Snyder forklarer at hans prioritet er hans sci-fi-univers som debuterer med filmen Rebel Moon senere i år:

"Det er ikke en liten tidsforpliktelse ... En sci-fi-ting i denne skalaen krever mye oppmerksomhet for å få det hele til å gi mening. Det er en veldig sammenkoblet verden."

Noe som imidlertid går bra er anime-serien Twighlight of the Gods, som Snyder sier at han jobber med hver dag og har "smidd fremover utrolig bra."

Hvilke av disse kommende Zack Snyder-prosjektene er du mest spent på?

Army of the Dead

Relaterte tekster

1
Army of the Dead

Army of the Dead

FILM-ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Mannen som lanserte karrieren sin med Dawn of the Dead returnerer til zombiesjangeren, men burde han ønskes velkommen tilbake?



Loading next content