Gamereactor Norge. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Format Sjanger Sortering
0
Det beste på Disney+ i desember

Det beste på Disney+ i desember

Som du kanskje hadde forventet, tilføyer Disney mye underholdning til abonnementstjenesten deres denne måneden, og vi hjelper deg med å finne de beste.

Tekst: Jonas Mäki
HQ
0
Filmverdenens 10 skumleste monstre

Filmverdenens 10 skumleste monstre

Filmhistorien er stappfull av mer eller mindre cheesy monstre, og vi har nå listet opp de ti skumleste av dem alle.

Tekst: Marcus Persson / Måns Lindman / Petter Hegevall
5
Tommys topp 10 Zelda-spill

Tommys topp 10 Zelda-spill

Det finnes et hav av Zelda-spill der ute i spilljungelen, og det er bestandig slagsmål om hvilke som er de beste. Slapp av, Tommy har en fasit på hvilke ti som er de beste.

Tekst: Tommy Johnsen
0
She-Hulk: Attorney At Law-Intervju

She-Hulk: Attorney At Law-Intervju

She-Hulk: Attorney at Law braker i disse dager løs på Disney+, og i den forbindelse fikk Ruben fullmakt til å intervjue seriens regissør og besetning. Han anket ikke beslutningen og tok saken som selvprosederende journalist, hvis sluttresultat du nå er vitne til.

Tekst: Ruben Jones
0
Samsung Galaxy Unpacked 2022

Samsung Galaxy Unpacked 2022

For et par dager siden fikk jeg være med å se litt på Samsungs nye mobil-lineup for høsten. Selv om jeg i hovedsak er fokusert på hva som skjer på PC-markedet skyr jeg...

Tekst: Odd Karsten Svartaas
3
Tidenes beste boss-kamper i spill

Tidenes beste boss-kamper i spill

Elden Ring, Final Fantasy VII, Metal Gear Solid, Super Mario 64 og fler har gitt oss minner for livet ved å la oss slåss mot uforglemmelige slemminger, men hvilke husker og liker du best?

Tekst: Eirik Hyldbakk Furu