Norsk
Gamereactor
artikler

Hetest på E3 2012

Vi har så vidt kommet oss etter forrige ukes spillfest, inntrykkene har satt seg og redaktøren har kåret messens 10 heteste spill...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

E3 2012 var spennende. Jeg ble fornøyd. Selv om vi ikke fikk se neste generasjons konsoller, selv om ikke Nintendo virkelig overbeviste oss med Wii U, var det mye å glede seg over. Mye å glede seg over i form av spill. Inntrykkene har satt seg, og disse 10 spillene mener jeg er hetest på årets messe.

Hetest på E3 2012

Den skalla agenten kommer på hengende håret (no pun intended) med på listen. Det ser simpelthen så morsomt ut å spille. Når Agent 47 blender inn i folkemengden og begynner å jakte på sitt bytte, ligger det meste til rette for å benytte kreativitet, forkledninger og andre slue fremgangsmåter for å nå målet. IO Interactives leiemordersimulator virker mer innbydende enn noensinne.

Hetest på E3 2012
Dette er en annonse:

343 Industries er en godt sammensatt gjeng med avhoppere fra Bungie og forskjellige Microsoft-studioer. Halo 4 blir deres første videreføring av serien, og det stilles naturlig nok en del spørsmål rundt dette. Men det som ble vist frem på Microsofts pressekonferanse overrasket meg faktisk positivt. Grafikken og de nye fiendene var akkurat nok til at jeg ble sugen på et nytt gjensyn med universet - et univers jeg trodde jeg var mettet på for denne generasjonen.

Hetest på E3 2012

Criterion lager fantastiske bilspill. Dette er det første racingspillet Criterion har laget på egenhånd siden Burnout Paradice, og forventningene er høye. Utvikleren lover det beste fra Need for Speed og Burnout i en og samme pakke. Legg til en stor, åpen by som du kan kjøre dritten ut av, og vi sitter igjen med en rimelig lovende racingfest.

Hetest på E3 2012
Dette er en annonse:

Jeg må innrømme det. Jeg var ingen stor fan av Heavy Rain eller Farenheit. Jeg vet, redaktøren for Nordens største spillmagasin likte ikke den nyskapningen og historiefortellingen David Cage brakte på banen da han introduserte disse spillene. Det blir litt som å banne i kirken. Men jeg har følt at gameplayet har manglet. Spillene har minnet mer om en interaktiv film enn et spill. Jeg er fortsatt ikke solgt på Beyond: Two Souls, selv om traileren virket utrolig, utrolig spennende, og virkelig ga meg lyst til å «spille» videre for å se mer.

Hetest på E3 2012

Messens høydepunkt rent teknisk kom som lyn fra en galakse langt, langt borte. Star Wars 1313 ble avslørt bare dager i forkant av messen, og ga oss en smakebit på hva neste generasjon har å by på. Spillet er basert på Unreal Engine 3, og selv om animasjoner, lyseffekter og fysikk overgår det meste av dagens spill, kjører dette på en PC med hardware som finnes i butikkhyllene allerede. Utviklerne har samarbeidet tett med en del av Hollywoods råeste effektmakere, og resultet er lyd og bilde i særklasse.

Hetest på E3 2012

Assassin's Creed-serien har trengt en fornyelse. Alle de årlige utgivelsene har gjort meg mettet på serien, mest på grunn av mangelen på innovasjon. Men i Assassin's Creed III har kampsystemet fått en skikkelig overhaling, der fiendene er langt mer agressive og klatringen er mer sømløs. Ubisoft gir oss dessuten mulighet til å jakte. Dette er utviklerens mest ambisiøse Assassin's Creed-tittel, og med ny spillmotor og en historie som utspiller seg rundt den amerikanske borgerkrigen er det umulig å ikke glede seg.

Hetest på E3 2012

Jeg elsket det første Far Cry på PC. Crytek satte standarden for både grafikk og gameplay da de introduserte det vakre og farlige sydhavsparadiset. Ubisoft kjøpte deretter opp spillserien, og lanserte det Afrika-baserte og bug-infiserte Far Cry 2. Det ble en skuffelse, til tross for en del interessante idéer der blant annet flammer spredde seg i gress. Med Far Cry 3 bringer utvikleren serien tilbake til røttene, og gir oss et nytt, historiedrevet gjensyn med den vakre sydhavsperlen. Forvent rå og brutal action, krydret med eksplosive skuddvekslinger i en rik, åpen verden. En verden som oser av frykt, paranoia og galskap.

Hetest på E3 2012

Det er ikke så mye å si om Crysis 3. Jeg er stor fan av Cryteks FPS-serie, og det tredje spillet i serien ser ut til å bli akkurat så spektakulært som jeg forventer. Det blir spennende å se hvordan utviklerne vil balansere spillet når det er du som jakter på fienden, og ikke omvendt. Crytek har lovet å levere en spillopplevelse som er like åpen som det første Crysis. Jeg ser virkelig frem til å utforske den urbane jungelen. Følelsen av å plaffe seg gjennom miljøer som er like vakre rent artistisk, som teknisk imponerende, er intet annet enn fantastisk. Nå skal de avslutte trilogien, og de ser ut til å gjøre det meste riktig.

Hetest på E3 2012

Naughty Dog viser nok engang hvor utrolig godt de behersker historiefortelling. I nysatsningen The Last of Us introduserer utvikleren igjen personligheter vi bryr oss om, og fletter dem inn i drivende, engasjerende gameplay. The Last of Us ser ut til å puste nytt liv i survival-horror-sjangeren. Helt klart en av 2013s mest spennende titler.

Hetest på E3 2012

Årets snakkis kom i form av Watch Dogs. Ingen hadde engang hørt om Ubisofts trumfkort før årets E3. Et prosjekt som hinter mot neste generasjons frihet, gameplay og tekniske muligheter. Ideen til spillet baserer seg på et relevant samfunnsproblem, nemlig lagring av data og personlig informasjon. Konseptet er superinteressant, lyd og bilde detaljrikt og imponerende, og selve gameplayet virker svært lovende. Watch Dogs ble den store overraskelsen på årets messe, og det spillet jeg er aller mest nysgjerrig på å se mer av.

Hva synes du om årets E3? Hvilke spill mener du burde kommet på toppen av denne listen? Del meningene dine i kommentarfeltet



Loading next content