Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Askepott og Tornerose får også skrekkfilmer

ChampDog Films ønsker å gi eventyrene en unik vri.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det tar ikke lang tid før forskrudde skapere begynner å jobbe med skrekk- og uhyggelige adaptasjoner av klassiske eventyr etter at de har blitt offentlig tilgjengelige. Riktignok har disse to eventyrene vært i det offentlige rom i lang tid, men likevel, etter en rekke magiske Disney-filmatiseringer, ønsker ChampDog Films å fortelle en helt ny versjon av Askepott og Tornerose.

Ifølge Bloody Disgusting jobber produksjonsselskapet med både Cinderella's Curse og Sleeping Beauty's Massacre, der Askepott får skitne hender som morder i førstnevnte, mens sistnevnte er en forskrudd versjon som sies å være "vill, mørk og helt forferdelig".

Det sies at Cinderella's Curse skal spilles inn i Storbritannia denne måneden med planer om å ha premiere allerede i oktober 2023, mens Sleeping Beauty's Massacre planlegger å spille inn i august i Storbritannia og ha premiere en gang senere i 2023.

Kommer du til å se noen av dem?

Askepott og Tornerose får også skrekkfilmer


Loading next content