Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed: Origins

Assassin's Creed: Origins' spillregissør har forlatt Ubisoft

Veteranutvikleren forlater Ubisoft Montreal etter 17 år.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Personen som fungerte som spillregissør for Assassin's Creed: Origins (det første Assassin's Creed-spillet som brukte den bredere RPG-designstilen) har kunngjort sin avgang fra Ubisoft Montreal.

Avslørt i et innlegg på LinkedIn forteller Jean Guesdon at han har forlatt Ubisoft etter å ha jobbet i selskapet og Assassin's Creed-serien de siste 17 årene.

Når han snakker om avgjørelsen sier Guesdon: "Hei alle sammen, 2023 vil starte for meg med slutten av litt mer enn 17 formidable år hos Ubisoft Montreal.

"Jeg kan ikke uttrykke hvor mye jeg skylder dette unike selskapet. Så mange mennesker møtt, så mange ferdigheter lært og så mange prosjekter sendt.

"Og Assassin's Creed, selvfølgelig Assassin's Creed... :-)

"Takk Ubi, veldig veldig mye!! "

Det er ikke nevnt hvor Guesdon vil ende opp eller hva han skal jobbe med neste gang, men forhåpentligvis får han gitt evnene sine til noe like fantastisk som han gjorde med Assassin's Creed: Origins, som fortsatt regnes som et av de beste Assassin's Creed spillene til dags dato.

Assassin's Creed: Origins

Relaterte tekster

Assassin's Creed: Origins - The Hidden OnesScore

Assassin's Creed: Origins - The Hidden Ones

ANMELDELSE. Skrevet av Bengt Lemne

Bengt dro tilbake til Egypt, og man kan vel trygt si at han kom tilbake med litt brunfarge. Spørsmålet er hvor mye lenger han ønsker å gjøre det samme i de solfylte omgivelsene.

Assassin's Creed: OriginsScore

Assassin's Creed: Origins

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Origins passer ikke bare fordi det er starten på historien, men også fordi det er starten på en ny, bedre epoke i en serie som har slitt de siste årene.Loading next content