Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed: Rogue

Assassin's Creed: Rogue kommer til PS4 og Xbox One

Så ble endelig ryktene bekreftet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått rykter om at Assassin's Creed: Rogue vil komme til PlayStation 4 og Xbox One i lang tid, men det var først i desember at vi fikk noen klare indikasjoner på at det faktisk var sant. Nå har vi endelig fått bekreftelsen.

Assassin's Creed: Rogue Remastered kommer til PS4 og Xbox One den 20. mars, og vil ikke bare være penere utgaver av spillet fra 2014. Vi får nemlig ikke bare bedre teksturer, skyggelegging og effekter (samt 4K på PS4 Pro og Xbox One X), men også alle utvidelsene og oppdateringene som har kommet siden den gang. Som en ekstra godbit får vi også kle oss ut som Bayekfra Assassin's Creed: Origins.

HQ
Assassin's Creed: Rogue

Relaterte tekster

7
Assassin's Creed: RogueScore

Assassin's Creed: Rogue

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

Årets andre Assassin's Creed-spill putter deg i skoene til en tempelridder både til havs og på lands, men mest av alt savner vi pirathattene, øyelappene og papegøyene...Loading next content