Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed: Rogue

Assassin's Creed: Rogue på vei til PC?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens Assassin's Creed: Unity aldri kommer til å bli sluppet til de eldre konsollene på grunn av svak ytelse, finnes det i hvert fall gode muligheter for å Assassin's Creed: Rouge (Playstation 3 og Xbox 360) kan komme til sterkere format. Nylig ble nemlig sistnevnte listet til PC hos både det brasilianske Classification Board og på Ubisofts egen Uplay-side.

Kort tid etter at dette ble kjent på Neogaf ble PC-versjonen fjernet fra begge stedene. Ubisoft har dessuten hintet litt om dette tidligere, og hvis det kommer til PC er det ikke helt utenkelig at PS4 og Xbox One får en versjon også.

Assassin's Creed: Rogue

Relaterte tekster

7
Assassin's Creed: RogueScore

Assassin's Creed: Rogue

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

Årets andre Assassin's Creed-spill putter deg i skoene til en tempelridder både til havs og på lands, men mest av alt savner vi pirathattene, øyelappene og papegøyene...Loading next content