Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed Valhalla

Assassin's Creed Valhalla får sin siste oppdatering i dag

Dessverre vil det ikke være noen store endringer i spillet i denne oppdateringen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft har kunngjort at Assassin's Creed Valhalla får sin siste oppdatering senere i dag. Titteloppdatering 1.7.0 vil bare inneholde noen få feilrettinger, og er egentlig et siste farvel til den nest mest lønnsomme tittelen i Ubisofts historie.

Assassin's Creed Valhalla ble utgitt tilbake i 2020 og viste seg å være en utrolig populær tittel, og vant til og med en Grammy tidligere i år. Den siste innholdsoppdateringen ble utgitt i desember 2022, og det virket som om fansen visste en stund at vi snart ville gå videre fra vikingeventyret vårt.

Ubisoft har absolutt noen store planer for Assassin's Creed, selv om de sier farvel til Valhalla. I år bør vi se lanseringen av Assassin's Creed Mirage, som er ment å ta franchisen tilbake til røttene.

Vi har da Assassin's Creed Codename Red, Codename Jade og Codename Hexe å se frem til også, noe som vil gi oss en hel rekke Assassin's Creed-innhold i fremtiden.

Du kan sjekke ut de fullstendige oppdateringsnotatene for Assassin's Creed Valhallas siste oppdatering her.

Assassin's Creed Valhalla

Relaterte teksterLoading next content