Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed Valhalla

Assassin's Creed Valhalla sier farvel i desember og dropper New Game+

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om de aller fleste har begynt å rette fokuset mot Assassin's Creed Mirage og de andre kommende spillene i serien skal vi ikke glemme Ubisofts løfte om å gi Assassin's Creed Valhalla en skikkelig "avslutning". Nå vet vi akkurat når det er tid for å ta farvel.

Utviklerne har lagt ut en blog hvor de avslører at Assassin's Creed Valhallas gratis The Last Chapter-utvidelse lanseres den 6. desember. Dette blir altså spillets siste, så vi loves at nesten alle spørsmålene om Eivor skal besvares.

Noe som dessverre ikke vil være inkludert i oppdateringen er New Game+, for det var tydeligvis ikke verd arbeidet når gjenspillingsverdien ville vært minimal. I stedet skal det bli mulig å alltid ha hetten over hodet og et par andre hemmelige ting vi skal få vite mer om nærmere oppdateringen.

Assassin's Creed Valhalla

Relaterte teksterLoading next content