LIVE
HQ
logo hd live | MultiVersus
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter
   Baldur's Gate III

   Astarion-skuespilleren Neil Newbon er ikke ferdig med karakteren

   Larian Studios er kanskje ferdige med Baldur's Gate III, men Newbon og andre skuespillere vil fortsette med karakterene sine.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Neil Newbon var en produktiv stemmeskuespiller allerede før Baldur's Gate III, men etter at han spilte Astarion har han sjarmert massevis av nye fans og blitt et av de største navnene innen stemmeskuespill i dag.

   I en samtale med IGN forteller Newbon om hvordan han ikke har klart å gi slipp på den bleke vampyren. "Når jeg er ferdig med de fleste rollene, spesielt når det gjelder lange jobber, og dette var en spesielt lang jobb, pleier jeg å tenke: "Flott, det er gjort", og jeg er fornøyd med å gå videre til neste rolle."

   "Når det gjelder Astarion lever rytmen hans fortsatt i meg et sted, og jeg føler at jeg ikke er ferdig med ham. Men du vet, det er ikke jeg som bestemmer. Forhåpentligvis kommer jeg til å gjenskape ham en gang, og det vil jeg gjerne gjøre, men vi får vente og se."

   Newbon sa at han er åpen for å spille Astarion i live-action, noe som ikke burde være så vanskelig med tanke på at mye av rollen i Baldur's Gate III krevde motion capture. Det er ikke bare Newbon som kan tenke seg å komme tilbake. Karlach- og Jaheira-skuespillerne Samantha Beart og Tracy Wiles sa til The Gamer under BAFTA-utdelingen at de ville komme tilbake selv uten Larian, forutsatt at manuset var bra.

   Baldur's Gate III

   Relaterte tekster

   0
   Baldur's Gate III på PS5Score

   Baldur's Gate III på PS5

   ANMELDELSE. Skrevet av Toni Turren

   Til tross for at det er noen småfeil er det en av de største utgivelsene i 2023, selv om det er noen langsomme partier sammenlignet med pc-versjonen.

   3
   Baldur's Gate 3Score

   Baldur's Gate 3

   ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

   Patrik har pakket overlevelsesutstyret sitt for å takle en langvarig retur til Sword Coast og for å se om det tredje Baldur's Gate gir mening å avslutte sommeren med...   Loading next content