Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Astralis fortsetter seiersgangen i Blast Pro Series Lisbon

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det virker som Astralis stikker av med seieren i hver eneste turnering de deltar i i år, og nå kan de sette enda et trofé på peishylla, for de stakk nemlig av med seieren i Blast Pro Series-konkurransen som gikk av stabelen i Lisboa i helga.

De gikk sterkt ut fra begynnelsen av og knuste FaZe 16-4, før de valset over NaVi med en 16-9 seier. Så fortsatte de å dominere gruppestadiet, og sendte Ninjas in Pyjamas, MIBR og Cloud9 ut av dansen. De møtte NaVi igjen i hovedfinalen og tapte først 16-7 på Overpass, men hentet seg inn igjen og vant 16-9 og 16-4 på henholdsvis Cache og Dust II.

Kommer Astralis til å fortsette seiersrekka neste år?

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Blast Pro Series

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content