Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Astralis har oppdatert sin CS:GO-liste

En talentstjerne blir forfremmet til hovedlaget.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Astralis har virkelig falt i unåde i Counter-Strike: Global Offensive-scenen. En gang ansett som det beste laget i hele verden, og for en lengre periode for den saks skyld, har laget nå ikke klart å kvalifisere seg til den endelige CS:GO Major som vil bli avholdt i Paris neste måned.

Med en rekke skuffende resultater i tankene har den danske e-sportorganisasjonen satt i gang noen endringer i spillerstallen, og dette inkluderer å hente opp en Astralis Talent-spiller til hovedlaget, og fylle plassen i akademilisten med et nytt navn.

Det blir Alexander «Altekz» Givskov som rykker opp til Astralis' hovedlag, mens Andreas «kiR» Kirstein fyller gapet på Astralis Talent.

Vi får se denne oppdaterte Astralis line-up i aksjon på IEM Dallas i et par ukers tid.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Astralis

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content