Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Astralis har terminert kontrakten k0nfig

CS:GO-proffen var nylig involvert i en kamp som så ut til å være årsaken til oppsigelsen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den danske esportsorganisasjonen Astralis har kunngjort at den har terminert kontrakten med Kristian "k0nfig" Wienecke. Som nevnt i et blogginnlegg, sies det at k0nfig "går gjennom en tøff tid med problemer han ikke vil diskutere offentlig" og at dette "påvirker hans evne til å bidra til laget", som Astralis sportsdirektør, Kasper Hvidt uttalte.

K0nfig har siden tatt til Twitter for å snakke om hva som hadde skjedd og avslørte at han var involvert i en kamp på Malta, hvor han brakk beinet og skadet forskjellige andre deler av kroppen.

I innlegget fra k0nfig snakket Counter-Strike: Global Offensive-profesjonelle om hvordan han siden denne hendelsen, som så ham innlagt på sykehus, har opplevd nattskrekk, og har hatt uutholdelige smerter på grunn av operasjonen som har funnet sted for å rette opp det ødelagte beinet og den skadede foten.

Når det gjelder hva som er neste for k0nfig, nevnte han også at han ser en psykolog for å forbedre sin mentale helse, og skal "gjøre det som trengs for å bli den gud-tier counterstrike-spilleren som jeg vet at jeg kan være."

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content