Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Astralis stakk av med seieren i IEM Chicago

Danket ut Team Liquid i finalen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Intel Extreme Masters CS:GO-turneringen i Chicago har nettopp blitt avsluttet, og det var Astralis som stakk av med både trofeet og premiepotten denne gangen. De slo ut Team Liquid i hovedfinalen og ble dermed $100 000 rikere.

Dette er Team Liquid sitt andre nederlag på hjemmebane i løpet av et apr måneder. De kom på andreplass i ESL One New York-turneringen i september, og tapte nå 3-0, med et overveldende tap på 16-4 på sistekartet, Inferno.

Astralis vant 2-0 mot Mousesports i kvartfinalen, før de møtte Fnatic i semifinalen, hvor Astralis endte opp med å vinne 2-1 etter en noe skummel start.

Er Astralis det beste laget i verden?

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: ESL

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content