Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Astralis tar farvel med Dupreeh, Magisk og Zonic

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den danske esportorganisasjonen Astralis har avslørt via Twitter at de tar farvel med en rekke av deres mest berømte spillere.

Mer spesifikt er det snakk om Peter "dupreeh" Rasmussen, Emil "Magisk" Reif, og trener Danny "zonic" Sørensen. Dupreeh og Zonic har begge vært hos Astralis siden 2016, og Magisk kom til organisasjonen i 2018.

Dette markerer en stor endring av Astralis' kjerneoppsett, og skjer i samspill med en rekke nye kontrakter med nye talenter.

Today, we bid farewell to three Astralis legends. Best of luck, Peter, Emil and Danny. You will forever be a part of the #AstralisFamily. Thank you for everything. We will see you later."

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Astralis

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...

0
Gade forlater BIG Clan

Gade forlater BIG Clan

ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Så sent som i forrige uke kunngjorde Big Clan at de hadde forlenget kontrakten til to av Counter-Strike: Global Offensive-spillerne sine, Johannes "tabseN" Wodarz og...

0
Astralis har signert Farlig

Astralis har signert Farlig

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Den danske esportorganisasjonen Astralis har annonsert at de har signert et nytt medlem til deres Counter-Strike: Global Offensive-lag. Asger "farlig" Jensen blir med på...Loading next content