Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Astralis vinner ECS Season 8-finalen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Esports Championship Series, eller ECS, avsluttet sin åttende sesong i helgen med en gigantisk finale, og her var det danske Astralis som klarte å vinne enda et trofé.

Astralis startet faktisk sterkt ut i turneringen, hvor de toppet deres gruppe med seire over både Sharks og Fnatic. Deretter skulle de opp mot Evil Geniuses, og dem slo de 2-1. Dermed var det rivalene Team LIquid som stod for tur, som selv hadde slått Fnatic.

Den store finalen var intens, og Vertigo gikk knebent til Liquid 19-15. Så kom Astralis dog tilbake og vant både Nuke og Dust II, og dermed vant de hele turneringen.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: ECS

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content